Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja internet stranice www.tarot-ana.com.hr

Sadržaj internet stranice www.tarot-ana.com.hr (tekstovi, grafički elementi, i ostali grafički elementi) dizajn stranica i ostali elementi vlasništvo su Maratela Mreže d.o.o., u daljnjem tekstu: vlasnik stranice, zaštićeno su propisima prava intelektualnog vlasništva.

Informacije objavljene na ovim internet stranicama posjetitelji stranica mogu koristiti za osobne nekomercijalne potrebe. Snimanje podataka i informacija, djelomično ili u cijelosti, kao i reproduciranje istih te njihovo korištenje u komercijalne svrhe, nije dopušteno bez pisanog pristanka vlasnika stranice.

Vlasnik stranice na odgovora za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe odnosno nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija dostupnih na ovim internet stranicama.

Sve objavljene informacije smatraju se točnima u vrijeme njihovog unošenja, a bez jamstva potpune točnosti i cjelovitosti u svako vrijeme.

Vlasnik stranice pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim internet stranicama u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Korištenjem ove internet stranice prihvaćate ove Uvjete .

Korištenjem ove internet stranice posjetitelj izjavljuje da prihvaća ove Uvjete korištenja, kao i rizike vezane uz njihovu upotrebu.